Het gezicht van Salon B Happy

Even voorstellen..

Mijn naam is Floor Pera, 32 jaar jong. Ik heb een grote passie voor alles wat leeft. Zo ook voor natuurlijke schoonheid. Ik heb sinds mijn jeugd al interesse in uiterlijke verzorging en spiritualiteit. Ik ben graag in de natuur, mediteer graag en loop graag op blote voeten. 

In 2011 heb ik een massage opleiding gevolgd. Ik masseerde zo nu en dan mensen uit mijn omgeving, als hobby. In 2014 de stap genomen om mijn liefde voor dit vak uitbreiden.
Ik zei mijn baan op en besloot mijn droom te volgen. Van mijn hobby mijn beroep te maken.
Ik volgde opleidingen en cursussen, waaronder: Reiki opleiding graad 1 en 2, Schoonheidsverzorging, uitgebreid naar holistische verzorging bij LakShmi, Pedicure en later in 2016 ook een opleiding Voetreflex-massage. Dit omdat ik het fijn vind om verschillende behandelingen aan te bieden die elkaar mooi aanvullen. Hierdoor kunnen we de klachten nog beter aanpakken.

Het voelde ook direct goed toen ik in aanraking kwam met LakShmi. Ik wist het zeker, dit product en concept past bij mij en hoort bij Salon B Happy. Vooral het holisme sprak me erg aan. Ook ik zit niet altijd lekker in mijn vel, maar nu weet ik mijzelf al op te fleuren door het gebruik van mijn verzorgingsproducten, essentiële oliën en ademhalingsoefeningen.

Ik geloof in het belang van uiterlijke & innerlijke verzorging. Er goed uitzien en je goed voelen, heeft meer met elkaar te maken dan de meeste mensen denken. Ik wil er alles aan doen om jouw lichaam & geest weer in balans en goede gezondheid te brengen. Ik hoop je daarom ook graag te mogen ontmoeten bij Salon B Happy.

Volg mij op Social Media:

Ontspannings-Massage

Deze opleiding heb ik gevolgd in 2011 bij Leffelaar opleidingen in Amsterdam. Hier heb ik alle ins & outs geleerd wat betrekking tot totale lichaamsmassage.
Bij LakShmi heb ik weer andere technieken geleerd waardoor ik mijn eigen manier van massage heb gecreëerd.

Reiki 1 & 2

Deze opleiding heb ik gevolgd in 2014 bij Bas Akkerman. Ik heb geleerd om los te laten. Het leven te nemen zoals het is, wat soms heel lastig kan zijn. Elke dag wordt je geconfronteerd met bepaalde gevoelens en energie. Met Reiki kan ik dit beter accepteren en loslaten.

Voettreflex-Massage

Deze opleiding heb ik gevolgd in 2016 bij MSP opleidingen in Leiden. Hier heb ik geleerd dat onze voeten de spiegel zijn van ons lichaam. Door de reflexzones op de voet te masseren kunnen we blokkades opheffen en klachten verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen.

Hoe cliënten mij ervaren

Bij Floor terecht gekomen omdat de ayurvedische aanpak mij zeer aanspreekt. De producten die worden gebruikt zijn natuurlijk. Het is geen gewone gezichtsbehandeling maar anderhalf uur genieten. Je komt volledig ontspannen de salon uit met ook nog een gereinigde huid. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding meer dan prima. Er is dus eigenlijk geen reden om geen afspraak te maken.

Hester van Houten

Wil jij graag door mij behandeld worden?

Dan kijken we samen naar een behandeling op maat.