Ayurvedische Massages.

Rug/Nek/Schouder Massage (30 min): € 30,00
De massage waarbij alle probleemzones alle aandacht krijgen met een heerlijk geurende warme Sesam-olie. Het activeert de doorbloeding en het afvoeren van de afvalstoffen in het lichaam.

Totale Lichaams-Massage (60 min): € 60,00
De massage van top tot teen! Een totale massage van de benen, armen en rug/nek/schouders. Deze uitgebreide lichaams-massage die zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest.

 

 Hotstone-Massage Rug/Nek/Schouder (30 min): € 40,00
De massage met warme basalstenen en een heerlijk geurende olie Sesam-olie. Door de warmte van de stenen is het mogelijk om dieper door te dringen in de spieren. Hierdoor zullen de probleemzones sneller en langer soepel blijven.

Hotstone-Massage Totale Lichaam (60 min): € 70,00
De massage met warme basalstenen en een heerlijk geurende Sesam-olie. Door de warmte van de stenen is het mogelijk om dieper door te dringen in de spieren. Hierdoor zullen de probleemzones sneller en langer soepel blijven. Een totale ontspanning voor warmte aanbidders!

Shirobyanga Massage (60 min): €65,00
Hoofd-, rug-, nek-, schouder- en armmassage met een klankschalen-ritueel. Door de bijzondere werking van een hoofd- en rugmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.