Het aanbod van Salon B Happy

Salon B Happy is veelzijdig en bied verschillende behandelingen aan. Zie hieronder voor welke behandelingen u terecht kunt.
Heeft u vragen naar aanleiding van de behandeling dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier op de website. 

 

Holistische Gezichtsbehandelingen

Er wordt gewerkt vanuit de Ayurveda, kijkend naar u als persoon. U kunt kiezen uit de luxe Beauty Concept, Lotus reiniging, de Anti-Age behandeling en de Teen-Age behandeling.

Voetreflexologie

Een drukpuntmassage voor pure ontspanning. Het zelfgenezend-vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. En klachten zullen afnemen of zelfs geheel verdwijnen.

Ayurvedische Massages

Afhankelijk van de klacht hebben we verschillende massages. De rug/nek/schouder massage, totale lichaams-massage, hotstone massages en de Shirobyanga massage met klankschaalritueel.

Manicure & Pedicure

De behandeling voor verzorgde handen en voeten. Je kunt kiezen uit een manicure met of zonder gellak. En de pedicure kan basis of een deluxe met scrub en massage.

Reiki Behandeling

Reiki is soms ontspannend, soms activerend, en geeft je net wat je op dat moment nodig hebt. Met de handoplegging ga ik heel het lichaam af, de Reiki (levens-energie) werkt in op lichaam en geest.

Overige behandelingen

Zoals het harsen van gezicht (bovenlip/kin), het lichaam (benen, oksels, bikinilijn), het epileren van de wenkbrauwen. En het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers verven.