Holistische Gezichtsbehandelingen.

 ‘Lotus Reinigings-behandeling’ (60 minuten): € 55,00
Middels een huidanalyse en vragenlijst wordt uw huidtype bepaald (Vata, Pitta of Kapha). Vervolgens wordt de productlijn afgestemd aan uw huidtype. Beginnend met een reiniging, peeling, verwijderen van oneffenheden (comedonen/milia’s), ayurvedische massage met toevoeging van serum dat de huid op dat moment nodig heeft, masker en ter afsluiting een lotion en een dag/nachtcrème.

‘Beauty Concept behandeling’ (90 minuten): € 80,00 
LakShmi Beauty Concept is geen behandeling maar een beleving!
Voor de juiste balans voor zowel lichaam als geest. Middels een huidanalyse en vragenlijst wordt uw huidtype bepaald (Vata, Pitta of Kapha). Vervolgens wordt de productlijn afgestemd aan uw huidtype. Beginnend met een voetenbad, tijdens het voetenbad een ayurvedische hoofdmassage, ontspannende voetmassage, reinigen van het gezicht, hals en décolleté, peeling, verwijderen van oneffenheden (comedonen/milia’s), ayurvedische massage van het gezicht, hals en décolleté, masker, arm/handmassage en ter afsluiting een lotion en een dag/nachtcrème.

 

‘Anti-Age behandeling’ (70 minuten): € 70,00
Beginnend met een reiniging, peeling, verwijderen van oneffenheden (comedonen/milia’s), ayurvedische massage 
met intensive treatment serum, welke de natuurlijke functies van het 
lichaam activeert en zorgt voor een frisse jeugdige uitstraling. Daarna een liftend masker
(voedend, vochtherstellend en verstevigend), oogbehandeling bestaande uit liftend serum en oogmasker en ter afsluiting de Bio-active cream (rijk aan vitamine C en E, wat de weefsels regenereert en de vorming van rimpels verminderd).

‘Teen Age- behandeling’ (60 min): € 50,00
Deze reinigings-behandeling is bestemd voor jongeren tot 20 jaar. Middels een huidanalyse en vragenlijst wordt de huidtype bepaald (Vata, Pitta of Kapha). Vervolgens wordt de productlijn afgestemd aan het huidtype. Beginnend met een reiniging, peeling, verwijderen van oneffenheden (comedonen/milia’s), een reinigend masker en ter afsluiting een lotion en een dag/nachtcrème.