Happy van binnen & van buiten

Middels de Ayurveda, wetenschap van het leven.
9

Fysieke klachten

Onzuivere huid, lage rugpijn, gespannen houding, vermoeidheid of migraine aanvallen? We hebben er allemaal wel eens last van. De één constant en de ander af en toe. Lichamelijke klachten zijn vervelend maar helemaal wanneer we hiermee blijven lopen. Laten we samen actie ondernemen en jouw klacht aanpakken!

9

Psychische klachten

Denk aan slapeloosheid, angst, depressies, burn-out, rusteloosheid of bijvoorbeeld langdurige stress. De eerste stap is erkennen en accepteren dat er iets aan de hand is. Daarna is het belangrijk om hulp te zoeken. Ik help je graag!

Laten we onszelf in balans houden.

Wanneer we hebben erkend dat we bepaalde klachten en/of problemen hebben, is het tijd om actie te ondernemen. We willen weer gelukkig zijn, ons lekker voelen. Rust ervaren en kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. We willen meer in het ‘nu’ leven.

En de belangrijkste. We willen in balans zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk. Maar echt ‘in balans zijn’ bestaat niet – of slechts heel kortstondig. Jezelf in balans houden wel, daar kunnen we aan werken, samen. Laten we samen kijken wat voor jou de juiste behandeling is. 

Ook zonder klacht ben je van harte welkom. Voor ontspanning hoeft er namelijk geen klacht aanwezig te zijn, alleen overgave.

 

“Het is mijn doel om jou weer te laten stralen.
Geloof me, je bent zoveel mooier als je lacht.”

Een reis ver weg naar binnen,
ben jij er klaar voor?

Salon B Happy houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid.

Ik werk op basis van de Ayurveda (een eeuwenoude genees- en levenswijze uit India) en met de productenlijn van LakShmi, welk bio-ecologisch en volledig natuurzuiver is. Daarnaast is elk product en elke behandeling zorgvuldig samengesteld naar jouw huidtype of klacht, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen.
De samenstelling van de ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen.

Ontspanning is belangrijk om gezond te blijven.

Happy Skin

Door de juiste producten te kiezen voor jouw huidtype (dosha) en jou als persoon werken we in salon aan een zo mooi mogelijk resultaat. Hierbij maak ik gebruik van de verschillende productlijnen: Vata, Pitta, Kapha en Anti-Age lijn die speciaal zijn ontworpen voor de droge, gevoelige, vette of rijpere huid. Het beste voor jouw huid!

Happy Feet

De voeten zijn een spiegel van het lichaam. Ze vertellen veel over de mens in zijn geheel, over hoe jij in het leven staat. Wanneer er lichamelijke of geestelijk klachten zijn zullen er blokkades gevonden worden. Door deze drukpunten te masseren wordt het zelf-genezend vermogen geactiveerd en zullen klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Happy Soul

De juiste behandeling voor het beste resultaat. De holistische behandelingen, massages, Reiki. De behandelingen leiden tot diepe ontspanning. Energieblokkades worden opgeheven, het lichaam ontgift en de levensenergie versterkt. Het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen wordt opnieuw ontwikkeld. Happy soul, Happy you!

Ervaringen van mijn cliënten

Bij Salon B Happy kom ik sinds de start voor verschillende behandelingen. Soms voor uiterlijk vertoon, zoals gelnagels, soms voor huidverzorging, zoals het heerlijke Beauty Concept, maar ook voor ontspannende behandelingen zoals Reiki en voetzool-reflex. Altijd voel ik me welkom en neemt Floor alle tijd. Hoop er nog jaren te komen.

Irene Guffens

Al bijna drie jaar kom ik regelmatig voor een schoonheidsbehandeling bij Salon B Happy.
Floor neemt alle tijd voor de behandeling en zorgt voor een relaxte sfeer.
Ik voel me na afloop dan ook helemaal ontspannen.
Ook de voetreflexmassage is aan te bevelen. Ik ben een heel tevreden klant!

Helma Zalm

Wil jij weer stralen van binnen & buitenuit?

Ja? Wat een goede investering in jezelf. Zie ik je snel?

Time to Relax..

Een stap in de goede richting, tijd voor jezelf. Ik werk met 100% toewijding, kennis en aandacht aan jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid.
Ik breng je weer terug in het ‘hier en nu’. Doordat je met je aandacht volledig naar je huid en lichaam gaat, ga je automatisch uit je hoofd.

Wij kiezen samen de juiste behandeling voor jou. Het enige wat jij nog hoeft te doen is ontspannen & genieten.
Zie hieronder mijn meest geboekte behandelingen, de TOP 3.

Veelgestelde vragen

Ik kan mij moeilijk overgeven aan ontspanning zijn de behandelingen dan wel voor mij weggelegd?

Juist! Ik zie het als een uitdaging om jou wel te kunnen laten ontspannen. Met de holistische behandelingen werk ik met essentiele oliën en producten die werken op jouw zintuigen waardoor je van denken naar voelen gaat. Ook als je moeite hebt om de controle uit handen te geven wil ik je juist uitnodigen om een afspraak te maken bij Salon B Happy. Het is zo belangrijk om af en toe helemaal te kunnen ontspannen en los te laten. 

Wat is Ayurveda precies?

Ayurveda is een zeer complete therapeutische wetenschap afkomstig uit India die daar al meer dan 5000 jaar beoefend wordt. Daarnaast is Ayurveda ook een filosofie die aanwijzingen geeft voor een harmonieuze manier van leven. Het begrip “ayurveda” komt uit het Sanskriet en is een combinatie van “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “wetenschap” of “kennis” betekent.

Het volgen van de richtlijnen van de Ayurveda heeft zelfontdekking als doel. Hierbij worden de individuele behoeften van ieder mens als uitgangspunt genomen. De Ayurveda beschouwt een persoon als een geheel en richt zich op het in evenwicht brengen van de persoon en het creëren en harmonie. De Ayurvedische kennis laat zien dat er een duidelijke connectie bestaat tussen alle elementen van het lichaam, waaronder de huid, en de verschillende vitale processen die zich in het lichaam afspelen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Aan de hand van het observeren van de natuur werd door de grote wijzen uit de Himalaya het concept van de vijf basiselementen ontwikkeld en uitgewerkt in de Ayurveda. Uit dit inzicht komt het concept van de drie dosha’s voort: Vata, Pitta en Kapha.

Ik ben soms wat nuchter en niet zo spiritueel aangelegd. Zijn de behandelingen dan wel geschikt voor mij als persoon?

Natuurlijk! Wees welkom. Ik heb de meest nuchtere mensen over de vloer gehad die na een behandeling onder de indruk waren van wat de behandeling te weeg bracht of heeft gebracht gedurende week. Het is het proberen waard 😉

Hoe weet ik welke huidtype ik heb?

Vata huid: Een mooie dunne huid met veel mimiek, zacht, licht of olijf van kleur met fijne poriën. Een onevenwichtige Vata huid is arm aan talg en vocht, is vaak droog en ziet er flets en mat uit. Er ontstaan in dit type huid snel expressielijntjes, de huid jeukt vaak en kan er craquelé uit zien. De Vata huid heeft veel zorg en voeding nodig om er mooi en jeugdig uit te blijven zien.

Pitta huid: Een heldere, goed doorbloede huid met een gemiddelde huiddikte en een normale huidglans, middelgrote poriën en sproetjes. Een onevenwichtige Pitta huid is gevoelig en gestrest, kan last hebben van een verminderde lipidebarrière en oppervlakkige pukkeltjes, huiduitslag, roodheid, couperose en pigmentplekjes. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig die de huid kalmeren en de lipidebarrière van de huid ondersteunen.

Kapha huid: Een zeer zachte, dikkere huid met minder mimiek, wat grotere poriën en meer huidglans. Een Kapha huid blijft langer jeugdig. Een onevenwichtige Kapha huid heeft neiging te vet te worden en kan last hebben van verwijde poriën, acne en een overmatige huidglans, en kan bleek en slecht doorbloed zijn. De Kapha huid heeft magere producten nodig die het vochtgehalte herstellen en de huidfunctie stimuleren.

Ervaringen van mijn cliënten

Een super fijne, rustgevende salon!
Altijd zeer tevreden met het resultaat.
Super fijne gastvrouw, altijd vrolijk en
oprecht geintresseerd. Een echte aanrader!

Paul Westerbeek

Na een lange dag even ontstressen met een Shirobyanga ayurvedische massage met klankschaal ritueel. Super, heerlijk gedaan door Floor. Voor herhaling vatbaar.

Ria Florijn

Wil jij happy zijn van binnen & van buiten?

Ik hoop je graag te mogen ontmoeten bij Salon B Happy