B in shape, Bewegings- en afslankstudio

In het zelfde pand zit bij Salon B Happy, B in shape. De bewegings- en afslankstudio van Leiden Merenwijk, onder persoonlijke begeleiding van mijn moeder, Brigitte Lepelaar.

Wat biedt B in shape?
De 6 verschillende bewegingsbanken (slenderbanken) van B in shape onderscheiden zich van de gangbare bewegingsbanken doordat zij i.p.v. één beweging, meerdere bewegingen per bank maken, hetgeen intensiever is voor het lichaam. Door de trainingstijd te reduceren en 5 minuten per bank te trainen wordt het lichaam niet overbelast. U traint inclusief warming-up en Vibrogym totaal 40 minuten.
De vibraties van de Vibrogym zorgen voor reactie van het lichaam. De trillingen halen het lichaam uit balans, vervolgens worden de trillingen gecompenseerd doordat het lichaam reflexmatig de spieren aanspant. De aangespannen spieren worden hierdoor getraind.

De bewegingsbanken dragen bij aan een afslankend effect;
• maken de spieren langer en sterker
• verbeteren het lichaamsgevoel en de houding
• helpen revalideren
• maken uw gewrichten soepel
• geven u energie
• maken de rug soepel en sterk
• maken het gebied rond de buik platter en steviger
• helpen de bloeddruk onder controle te houden
• gecombineerd met een verantwoord voedingsadvies van Brigitte helpen zij u gewicht te verliezen.

Prettig voor iedereen die op een rustige, relaxte manier wilt trainen, één of meerdere keren per week. U kunt ook terecht wanneer u klachten heeft als artritis, reuma of rugklachten.

PS. Food and Lifestyle
Ook is Brigitte PS. Food and Lifestyle coach (voorheen Powerslim coach), ze kan jou helpen op een fijne manier overtollige kilo’s kwijt te raken en voorgoed vaarwel te zeggen. Dankzij het PS. Food and Lifestyle afslankprogramma zal je op een verantwoordelijke manier snel en makkelijk gewicht verliezen. Maar zeker zo belangrijk, Brigitte is een stok achter de deur. Ze voorziet je van deskundig advies en leert je hoe je op gewicht blijft door een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Ze begeleid je niet alleen tijdens het afvallen, maar ook een jaar lang (gratis) na het behalen van jouw streefgewicht. Zo zorgen we er samen voor dat je je gewicht blijvend behoudt.

B in shape is geopend op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 08.30 uur tot 13:00 uur. 
En op maandag en woensdagavond van 18:00 uur tot 21:00 uur. 
Nieuwsgierig geworden? U kunt altijd terecht voor een gratis proefles!

B in shape is gevestigd op:
Pluimgras 23, 2318 TL Leiden
Telefoonnummer: 071-5233414